Om POULMARTIN

Poul Martin Petersen, der grundlagde virksomheden i 2006, er uddannet maskintekniker i 1989. Læretiden og de første år af karrieren tilbragte han på Færøernes største skibsværft i Skála, Skipasmiðjan Føroyar.Poul Martin Petersens job var at reparere færøske og russiske skibe. Det var skibe, der skulle så hurtigt som muligt fra land igen – ud på havet og tjene penge.

  • Vi blev nødt til at være kreative. Sommetider kunne besætningen ikke vente på, at de rigtige dele kom hjem. Så måtte vi løse problemet med det, der lå for hånden.
  • Det skete også, at vi ikke havde adgang til tegninger over skibene. Så måtte vi bruge vores erfaring og sunde fornuft, siger Poul Martin Petersen.

Som alle virksomheder blev værftet og dets medarbejdere nødt til at levere løsninger af høj kvalitet. Løsningen skulle fungerede på land og til søs. Den skulle holde sig inden for lovens rammer og opfylde alle nødvendige krav til fx sikkerheden om bord.

Bedst match mellem pris, kvalitet & leveringstid

Lektien fra det færøske skibsværft udgør kernen i POULMARTIN som virksomhed.

  • Vi er løsningsorienterede. Vi bruger ingen unødvendig tid på at definere problemet, diskutere metoderne eller repetere teorien. Sådan er jeg ikke ‘opdraget’. Det var der ikke tid til, da jeg blev uddannet.
  • Det gælder om at levere nogle holdbare løsninger til en meget snæver deadline. Det bliver man god til, når man øver sig, siger Poul Martin Petersen.

Samme tilgang gør virksomheden yderst konkurrencedygtig på pris.

  • Vi giver dig mest for pengene, fordi vi giver dig en løsning, der fungerer efter hensigten. Vi kan give dig den bedste pris, fordi vi får tingene gjort hurtigere end vores konkurrenter.

POULMARTIN stræber efter at være synonym med godt arbejde, dvs med det bedste match mellem pris, kvalitet og leveringstid. Godt arbejde finder altid vej, siger ejer, Poul Martin Petersen.

Vision

Godt arbejde er som vand. Vand finder altid vej. POULMARTIN er godt arbejde!

Mission

Du vil have det bedste match mellem pris, kvalitet og leveringstid. Vi kan håndværket og vi får tingene gjort hurtigere end konkurrenterne. Find matchet hos POULMARTIN.

Værdier

Seriøsitet: Vi tager kunden alvorlig. Vi tager opgaven alvorligt. Vi lytter og engagerer os i samarbejdet med dig undervejs i udviklingsprocessen. Sådan møder vi dine specifikationer og behov.

Oprigtighed: Vi er meget opmærksomme på at give dig en god oplevelse med udviklingsprocessen og ikke mindst med dit slutprodukt. Som kunde er du i centrum. Din tilfredshed er vores levebrød.

Faglighed: POULMARTIN finder den kreative og innovative løsning, som aldrig går på kompromis med fagligheden og det gode håndværk. Dét, vi designer, modstår tidens tand.

Fakta om virksomheden

POULMARTIN ApS. kom til verden d. 1. Maj 2006.

Vi laver stålkonstruktioner i rustfrit og galvaniseret stål og yder en række services inden for design og udvikling af stålkonstruktioner, fremstilling og lagerføring af samme og midlertidig assistance til teknisk tegning.

Siden 2006 har vi arbejdet for små, mellemstore og store virksomheder dels i industrien, dels på land og til søs i forsyningserhvervene og dels som underleverandør til bygge og anlæg.